Malzemeler:
• 30 gr ceviz
• 30 gr fındık
• 300 gr keçi peyniri
• 125 gr pudra şekeri
• 3 yumurta
• 1 limon kabuğu
• 1 portakal kabuğu
• 1 su bardağı vişne reçeli

 

 

 

Yapılışı:
Mixerde fındık ve cevizleri çekip içine portakal ve limon kabuklarını rendeleyin. Karışıma keçi peynirini ekleyip iyice karıştırın. Ayrı bir kabın içinde yumurta beyazını ve pudra şekerini köpürtene kadar çırpın. Çırpıcıdan düşmeyecek kadar sertleşen yumurta beyazını, yavaş yavaş karışıma ilave edin. Bir kaba alıp üzerine vişne reçeli dökün. Buzlukta 6 saat kadar bekletip servis edin.
Afiyet olsun.

KEÇİ PEYNİRLİ VE VİŞNE REÇELLİ DONDURMA

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir