Kahvaltıların olmazsa olmazı, pilav ve sahanda yumurta lezzetinin sırrıdır tereyağı. Bu nedenle tereyağının lezzeti ve kalitesi kritik öneme sahiptir. Kecheese olarak üst kalite sütten elde ettiğimiz süt kremasından ürettiğimiz tereyağımız en az %80 süt yağı içerir. İçerisinde %2 oranında tuz vardır.
- Hangi tariflerde kullanılır ve tadı hangi gıdalarla uyumludur?
Tereyağımızın içerisinde %2 oranında tuz bulunduğundan dolayı tuzlu gıdalarda ya da tuz içeriği bulunan tatlılarda kullanılması önerilir. Mantar dolması, pilav, sahanda yumurta ve bütün yemek çeşitlerine lezzet katar.
İÇİNDEKİLER: Pastörize inek sütü kreması (laktoz içerir). Kütlece en fazla %2 tuz ve renklendirici (E160) içerir. En az %80 süt yağı içerir. Türk Gıda Kodeksi tereyağı, diğer süt yağı esaslı sürülebilir ürünler ve sade yağ tebliğine uygun olarak üretilmiştir.
MUHAFAZA KOŞULLARI: +2 °C, +4 °C’de muhafaza ediniz.
ENERJİ VE BESİN ÖĞELERİ
100g için
%RA*
Enerji (kj ve kcal)
3125/744
%37
Yağ (g)
82
%117
53,3
%267
Karbonhidrat (g)
0,9
%0
%1
Protein (g)
0,6
Tuz (g)
0
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.