FIRINDA KEÇİ PEYNİRLİ MANTAR

FIRINDA KEÇİ PEYNİRLİ MANTAR

Kecheese'in gurme lezzetleri, tariflerde yerini aldı. Sofralar şenlendi, damaklarda enfes bir tat kaldı.

Hadi gelin bu tarifleri birlikte deneyelim.

 

Malzemeler:
• 12 büyük mantar
• 2 diş sarımsak
• 1 demet kıyılmış fesleğen
• 3 yemek kaşığı zeytinyağı
• Tuz
• Karabiber
• 150 gr keçi peyniri
• Balzamik sirke

 

Yapılışı:
Mantarları temizleyip sap kısımlarını kesin ve ince ince kıyın. Bir tavada sarımsağı kavurup mantar saplarını
ilave edin. 1 dakika daha kavurup fesleğeni de tavaya ekleyin. Tavayı ateşten alıp soğumaya bırakın. Keçi
peynirini ezip tavaya ekleyin. Tavadaki malzemeyi tuz ve karabiberle tatlandırıp mantarların içini doldurun.
Doldurulmuş mantarları kaba yerleştirip zeytinyağını mantarların üzerinde gezdirin. Kalan zeytinyağını
mantarların üzerinde gezdirin. Önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında 15-20 dakika kadar pişirin. İsteğe
bağlı balzamik sirke kullanabilirsiniz.


Afiyet olsun.

 

 

Etiketler: Kecheese Lezzetli Tarifler
Şubat 21, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR