Kecheese'in gurme lezzetleri, tariflerde yerini aldı. Sofralar şenlendi, damaklarda enfes bir tat kaldı.
Hadi gelin bu tarifleri birlikte deneyelim.
Malzemeler • 1 kg keçi sütü • 1 çorba kaşığı saf salep • 1.5 su bardağı şeker (Az şekerli isterseniz 1 su bardağı kullanın) • 1 paket vanilya
Yapılışı – Bir tencerede soğuk süt ve salebi karıştırın ve 10 dakika bekletin. – Sonra şekeri ve vanilyayı ilave edip altını yakın. Sürekli karıştırarak 10-15 dakika kaynatın. – Daha sonra geniş bir kaba alıp soğumasını bekleyin ve buzluğa kaldırın. – Yaklaşık yarım saatte bir çıkarıp bir çatalla çırpın. – Bu işlemi 3-5 defa yapıp daha sonra tamamen donmasını bekliyin ve hakiki vanilyalı dondurmanız hazır. – Üzerini istediğiniz şekilde süsleyebilirsiniz. Çekilmiş yeşil fıstık olabilir ya da çikolata eritebilir veya damla çikolata kullanabilirsiniz.
Afiyet olsun.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.