Kecheese'in gurme lezzetleri, tariflerde yerini aldı. Sofralar şenlendi, damaklarda enfes bir tat kaldı.
Hadi gelin bu tarifleri birlikte deneyelim.
Malzemeler: • 30 gr ceviz • 30 gr fındık • 300 gr keçi peyniri • 125 gr pudra şekeri • 3 yumurta • 1 limon kabuğu • 1 portakal kabuğu • 1 su bardağı vişne reçeli
Yapılışı: Mixerde fındık ve cevizleri çekip içine portakal ve limon kabuklarını rendeleyin. Karışıma keçi peynirini ekleyip iyice karıştırın. Ayrı bir kabın içinde yumurta beyazını ve pudra şekerini köpürtene kadar çırpın. Çırpıcıdan düşmeyecek kadar sertleşen yumurta beyazını, yavaş yavaş karışıma ilave edin. Bir kaba alıp üzerine vişne reçeli dökün. Buzlukta 6 saat kadar bekletip servis edin.
Afiyet olsun.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.