Kecheese'in gurme lezzetleri, tariflerde yerini aldı. Sofralar şenlendi, damaklarda enfes bir tat kaldı.
Hadi gelin bu tarifleri birlikte deneyelim.
Malzemeler: • 2 büyük dilim keçi peyniri (2-2,5 cm kalınlığında) • 1 adet yumurta • 2 çay bardağı un • 2 çay bardağı galeta unu • Tuz (isteğe göre) • Kızartmak için sıvı yağ (ne kadar derin olursa o kadar iyi)
Yapılışı: Keçi peyniri dilimlerinden istediğiniz büyüklükte parçalar kesin. Kurabiye kalıplarıyla şekilli kesebilirsiniz. Unu, çırpılmış yumurta ve galeta ununu ayrı ayrı tabaklara alın. Tavada yağı ısıtmaya başlayın. Keçi peyniri dilimlerini önce una, sonra çırpılmış yumurtaya ve en son galeta ununa batırın. Kızgın yağda 25-30 saniye üstündeki pane altın sarısı bir renk alıncaya kadar kızartın. Kızaran peynirleri havlu kâğıt serilmiş tabağa alın. Fazla yağını çektirdikten sonra yeşilliklerle servis yapın.
Afiyet olsun.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.